06-14884382 of 06-11643375 info@vrijaanhetwater.nl

Buitenpost (Achtkarspelen) – Botanische Tuin De Kruidhof

In onze museumwinkel kunt u terecht voor mooie cadeaus, praktische tuinhulpjes en natuurlijke producten. Wij bieden voor iedereen wat moois binnen het thema tuin en natuur.

Zo hebben we een breed assortiment streekproducten van Frytsjam uit Twijzel en hebben we verschillende soorten lokale, nationale en internationale honing en bijenproducten zoals honingkoeken, -wijnen en -snoepjes.

Naast tuinaccessoires zoals keramiek, tuinstekers, vuurkorven en terracotta potten beschikken we over een mooi assortiment tuingereedschap van De Wit.

De Wit produceert een breed assortiment gesmede gereedschappen. Van straathamers tot spades, van schoffels tot stootijzers. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bewerkt door de beste vakmensen. Zelfs het eenvoudigste plantschepje wordt gemaakt met aandacht voor vorm, ergonomie en functionaliteit.

Uit onze eigen tuin verwerken we St. Janskruid, Calendula en Lavendel tot olie, dit is al jaren een vast onderdeel van ons assortiment en een favoriet bij veel van onze klanten.

Hieraan hebben we inmiddels ook producten van Olijfzeep Nederland toegevoegd. Een prachtig natuurproduct waar geen chemische stoffen of parfum in gebruikt wordt en waar geen dierlijke vetten in zitten. Voor mensen met een gevoelige huid een ware uitkomst!

Meer informatie: www.dekruidhof.nl


Vrij aan het water

Heeft u vragen of wilt u direct boeken? Neem dan contact met ons op via 06-14884382 / 06-11643375 of stuur ons een email: info@vrijaanhetwater.nl.