06-14884382 of 06-11643375 info@vrijaanhetwater.nl

Gelegen op een kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en de ingang van de Alde Feanen, één van de 20 Nationale Natuurparken in Nederland, ligt tussen Grou en Warten op 11.000 m2 dit vakantiehuis. Naast de eigen oever van 200 meter lang ligt aan de overzijde het 2.300 ha grote laagveenmoerasgebied De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Eén van de meest visrijke gebieden van Nederland.

De eigen oprijlaan van 700 meter brengt u naar een oase van rust, privacy en natuur- en visvangbeleving. Zo is er een klein jachthaventje, een grote vijver en diverse terrassen rondom het huis. Er zijn 5 slaapkamers, 2 badkamers en een grote eetkeuken/kamer.

De eetkeuken met kookeiland is de kern van de woning. De open slaande deuren naar het terras op het oosten geven uitzicht op het water en in de ochtend de opkomende zon. De keuken is uitgerust met een grote Boretti kookunit met dubbele oven en 5 kookpitten. Verder is er een grote koel- vriescombinatie en een vaatwasser. De woonkamer heeft schuifdeuren naar het terras op het zuiden met zicht op o.a. de vijver.

Drie van de vijf slaapkamers en de losse badkamer bevinden zich op de begane grond. Twee slaapkamers zijn op de eerste verdieping en maken gebruik van de badkamer beneden. Eén van de drie slaapkamers beneden heeft een eigen badkamer.

Aantal personen10
Aantal kamers8
Waarvan slaapkamers5
Aantal badkamers2
BuitendoucheJa, zomers
Uitrusting keuken
KoelkastJa
KoelvriescombinatieJa
OvenJa
MagnetronJa
KoffiezetapparaatJa, Senseo, Krups Nespresso en filter koffie apparaat.
VaatwasserJa
Uitrusting kamer
TV installatieJa
Radio/dvd combinatieJa
WiFi aanwezigJa
HoutkachelNee
BarbequeJa
Haven met ligplaatsenJa
Seperate bergingJa
TerasJa, 4 stuks