06-14884382 of 06-11643375 info@vrijaanhetwater.nl

Welkom bij Vrij aan het Water

Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen.

Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.

Geniet van de twinkeling van het water van de (zwem)vijvers en het Prinses Margrietkanaal. Echte vrijheidsbeleving en dat terwijl u binnen een klein kwartier in Leeuwaarden of Grou bent!

Vrij aan het water

Het huis met tuin en grote vijver, vrij aan het water

Hier moet u zijn!
Deze royale, deels rietgedekte woonboerderij kan onderdak bieden aan maximaal tien personen, ligt direct aan het Prinses Margrietkanaal op een ruime kavel en heeft een eigen insteekhaventje voor meerdere boten.

Vrij aan het water

Grote vijver met een vlot in de tuin

Er is een perceeltje weiland en het stukje land dat grenst aan het kanaal is grotendeels natuurgebied.

Natuurlijk zegt media meer dan woorden.
Kijkt u daarom eens op deze pagina voor schitterende beelden van het huis en onze omgeving.

Warten ligt centraal in Friesland op korte afstand van Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek en telt bijna 1000 inwoners. Het dorp ligt in de onmiddellijke nabijheid van een van de belangrijkste natuur- en recreatiegebieden van Friesland, namelijk De Alde Feanen (nationaal park i.o.). Dit is dan ook de reden dat Warten met recht kan worden aangeduid als de toegangspoort naar de Alde Feanen, jaarlijks passeren ca. 12000 pleziervaartuigen vanuit Leeuwarden het dorp naar dit natuur- en recreatiegebied.

Door de watersport heeft Warten een goede naam op het gebied van scheepsbouw, reparatie, winterberging en onderhoud. Tevens zijn in het dorp een aantal verhuurbedrijven van plezierjachten gevestigd. De jachthavencapaciteit in het dorp is ca 750 aanlegplaatsen waarvan een deel zelfs overdekt. Daarnaast zijn er voldoende aanlegplaatsen voor passanten.

Zowel in de zomer als in de winter kunt u zich vermaken in de omgeving of het huis. Meer informatie en foto’s vind u op deze pagina.